• 04 204 27 14, 040 418 251
  • info@les3plus.si
  • ponedeljek - petek: 7:00 - 18:00, sobota: 7:00 - 12:00, nedelja in prazniki zaprto

3D izris prostorov in pohištva

Vse na enem mestu.

Ko se odločite za prenovo vašega doma, se vam lahko pojavi kar nekaj vprašanj.

Kje izbrati kvalitetne materiale? Kje najti zanesljive izvajalce? Kako postaviti novo kuhinjo? Kako naj postavim pohištvo, da bo stanovanje res funkcionalno?

Zato mi pravimo, da imamo Vse na enem mestu za prenovo vašega doma. Ker lahko odgovorimo na vsa vaša vprašanja in še več.

Pri nas vse prevzamemo mi.

Zato vam ne bo potrebno skrbeti za izbiro materialov, ker se boste lahko vse izbrali pri nas. Mi bomo organizirali izvedbo, od podopolagalcev, slikopleskarjev, električarjev, vodovodarjev, do mizarjev in vgradnjo notranjih vrat.

VAŠE ŽELJE

Vsaka stranka je unikat in vsaka stranka ima svojo zgodbo. Zato se vam bomo posvetili individualno ter skupaj poiskali rešitve.

Ključen je pogovor. Predstavili nam boste vaše želje in potrebe. Ta korak je zelo pomemben, da vas bolje razumemo, saj bomo lažje prilagodili vse potrebne detajle vašemu načinu bivanja.

Skupaj bomo načrtovali ter ustvarili vaš nov ali prenovljeni dom.

NAČRTOVANJE

Glede na naše dolgoletne izkušnje, je ta faza zelo pomembna. Največkrat si najprej skupaj z vami ogledamo »staro stanje« prostorov, ki jih želite prenoviti.

V tej fazi se na osnovi ogleda in izmere že pripravijo 3D osnutki ali izris»novega stanja« prostorov.

Na osnovi vaših želja ter skupnih uskladitev mi pripravimo predloge za postavitev novega stanja. Vse skupaj je potrebno sestaviti v celostno podobo. Uskladiti je potrebno barvne kombinacije, materiale, postavitev elektro in vodovodnih instalacij,…

IZVEDBA

Izvedba je zelo pomembna faza, zato že dolgo let sodelujemo s preverjenimi pogodbenimi izvajalci. Pri izvedbi se vam ne bo potrebno ukvarjati  z uskladitvami nalog na objektu, saj si bodo dela sledila.